7 oktober 2018
KC Woerden, Waardsedijk 50, 3448 HV Woerden
Aanvang: 10.00 uur.

Als uw hond een FCI stamboom heeft en op 7 oktober 2018 drie maanden oud is, kunt u inschrijven in de volgende klassen:

  • Jonge honden tot 24 maanden
  • Castraten of cryptorchide/monorchide reuen
  • Honden met niet erkende kleuren en/of vachten
  • Veteranen vanaf 8 jaar

DE INSCHRIJVING IS GESLOTEN

Leukstehond

Inschrijfgeld:
Leden: €12,50 per hond
Niet-leden: € 16,00 per hond
N.B: Honden die ingeschreven zijn voor de Familiedag-Keuring kunnen gratis meedoen aan de nestenparade en alle activiteiten en workshops. Ouderdieren hoeven niet ingeschreven te worden voor de nestenparade.

WAT HOUDT DE KEURING IN
Bij deze keuring heeft u de gelegenheid om op een ontspannen manier uw hond te laten beoordelen.  Keurmeester op deze dag is Mw. T. Hensema-van der Weij.

De honden worden per ras en leeftijdscategorie gekeurd. Van elke categorie wordt de “Leukste hond” gekozen, waarna op het einde van de middag de “Leukste hond in Show” wordt gekozen. U krijgt het keurverslag van uw hond en een aandenken mee naar huis. Aan de winnaars zullen prachtige linten worden uitgereikt!

NESTENPARADE
Naast deze keuringen zal er nog een nestenparade zijn, waar fokkers samen met hun pupkopers aan deel kunnen nemen. De nesten worden besproken en getoond aan het aanwezige publiek.
Als fokker heeft u op deze dag de gelegenheid om uw pups weer terug te zien en te kijken naar hoe zij zich ontwikkeld hebben. Als eigenaar zult u de broers, zussen, moeder (en misschien ook de vader) van uw hond weer treffen. 

Dus fokkers en eigenaren: spreek gezamenlijk af om in te schrijven voor de Familiedag-Keuring om er een geweldig weerzien van te maken!