7 oktober 2018
KC Woerden, Waardsedijk 50, 3448 HV Woerden
Aanvang: 10.00 uur.

Op de Familiedag kunt u met honden van alle leeftijden deelnemen aan verschillende activiteiten.

DE INSCHRIJVING IS GESLOTEN

Entree: 
€ 2,50 p/p voor leden, € 7,50 voor een lid met gezin
€ 5,00 p/p voor niet-leden, €15,00 voor een niet-lid met gezin
Kinderen t/m12 jaar zijn gratis.

ACTIVITEITEN:
Agility, coursing, workshops "Lichaamstaal, vertrouwen en correctie", workshops zelf een hondenlijn maken, Japanse Kalligrafie, Kind-Hond Show en een Tombola.

*AGILITY (BEHENDIGHEID)
Uw hond mag onder deskundige begeleiding van Remko van Ginneken kennis maken met deze sport.
Tunnels, sprongetjes, de kattenloop en de band zullen de uitdagingen zijn voor uw hond.
Beoefent uw hond de sport al? Ga uw gang en geef een demonstratie! 

Agility
*COURSING

Op het terrein wordt een heuse renbaan uitgezet! Onze honden vinden het helemaal geweldig om achter een kunstprooi aan te rennen, wat al meermaals is gebleken op onze coursingdagen. De baan is afgezet, zodat ook honden niet los kunnen lopen hier aan mee kunnen doen. 
We zijn we erg blij dat de Jack Russell Vrienden, onder leiding van Anne-Marie Hoogendijk, deze activiteit voor ons wil verzorgen.

Renbaan2018

 

 

 

 


* JAPANSE KALLIGRAFIE 
Dhr. Kuribara beheerst de Japanse Kaligrafie tot in de puntjes. Hij schildert een door u gekozen naam of woord op Japans rijstpapier.
Elke betalende deelnemer mag gratis een kunstwerkje laten maken.
Waardebonnen om meer dan één stuk te laten maken zijn te koop bij het secretariaat á € 2,50 per stuk.

kalligrafie Kuribara

 

 

 

*WORKSHOPS LICHAAMSTAAL, VERTROUWEN EN "CORRECTIE"
Ook dit jaar is er een educatieve workshop ingepland. Kynologisch gedragsdeskundige Judith Eberson zal over de dag heen 5 workshops verzorgen waar u aan deel kunt nemen. Centraal staan natuurlijk onze rassen. Wat is hun lichaamstaal? Hoe win je hun vertrouwen? Hoe werkt het met het corrigeren van je hond?

hond en vorming


*ZELF EEN HONDENLIJN MAKEN
 
Bij deze workshop leert u om zelf een mooie hondenlijn te maken. Het resultaat neemt u natuurlijk mee naar huis.
Patricia van Ginneken zal meerdere workshops verzorgen op deze dag. Kies een kleur en ga aan de slag!

hondenlijn

 

 

 

 *KIND-HOND SHOW
Voor kinderen t/m 12 jaar wordt de Kind-Hond Show georganiseerd. Bij deze wedstrijd gaat het om samen met de hond een mooi geheel te vormen. Er wordt ook goed gekeken of kind en hond een echt “team” zijn. De kinderen mogen verkleed en/of geschminkt met hun hond in de ring verschijnen. U kunt uw kind bij binnenkomst opgeven bij het secretariaat. Natuurlijk gaan alle kinderen met een prijsje naar huis!

Kind hond

*WINKELEN
Ook aan de baasjes die graag winkelen is gedacht! Handelsonderneming de Graaff zal met een grote stand aanwezig zijn waar u voordelig kauwmateriaal  en snacks in kunt slaan voor uw honden. Ook hebben zij riemen, halsbanden, speeltjes en nog veel meer in hun collectie. Shibattitude zal aanwezig zijn met rasgerelateerde producten. En natuurlijk ontbreekt onze eigen clubwinkel niet.

Winkeltjes

 

 

 

 

 

*TOMBOLA
Rond het middaguur zullen er loten verkocht worden waar u leuke prijsjes mee kunt winnen. De opbrengst zal besteed gaan worden aan de ondersteuning van fokkers om met behulp van diversiteitstesten de diversiteit en de gezondheid van Akita, American Akita en Shiba te borgen en de ontwikkeling van een diversiteitstest voor de Shikoku.

Heeft u ooit spullen aangeschaft waar u achteraf bezien niets mee doet? Wij zijn daar erg blij mee! Het mag van alles zijn, van voerbak tot gourmet stelletje.
U kunt uw bijdrage tot 11.00 uur afgeven aan de tombolatafel die beheerd wordt door Tim en Patty van de Water.

*SOCIALISEREN/SOCIALIZEN 
Uiteraard is de Familiedag een dag die u kunt gebruiken voor het socialiseren van uw jonge hond.
Maar natuurlijk is het voor u ook erg leuk om mensen te ontmoeten met dezelfde interesse: Japanse honden! Niemand zal gaan klagen als het gespreksonderwerp op deze dag alleen “honden” is. De zin “doet die van jou dat nou ook” zullen we weer regelmatig horen vallen.

Kom ook naar deze gezellige dag en schrijf snel in! Wij verheugen ons op uw komst.