NIPPON INU behartigt de belangen van de rassen: 
Akita, American Akita, Hokkaido, KaiKishuShiba en Shikoku.

banner-rassen2 


In samenwerking met de leden zetten wij ons in om de doelstellingen, zoals deze verwoord zijn in onze statuten, te realiseren.

  • De instandhouding van de rassen Akita, American Akita, Kishu, Shiba en Shikoku.
  • De bevordering van de gezondheid en het welzijn van de tot deze rassen behorende honden in het algemeen en het bestrijden van erfelijke gebreken binnen deze rassen in het bijzonder.
  • Het bevorderen van het contact tussen fokkers onderling en tussen fokkers en liefhebbers.


fundamenten

nieuw omdat vernieuwde inzichten vragen om nieuw beleid.

vernieuwend in het feit, dat NIPPON INU zich profileert als een platform van liefhebbers, maar daaraan gekoppeld alle moderne technieken om eerlijkheid, openheid en respect voor elkaar zo perfect mogelijk te maken, met voor alle leden ruimte voor persoonlijke inbreng.

vooruitstrevend in het gedachtengoed fokkerij, waarbij populatie-en gezondheidsonderzoeken continu getoetst zullen worden aan de in de fokreglementen opgestelde eisen en dus waar nodig aangepast.

behoudend gericht op onze rassen, waarbij wij met eerlijke fokkerij een goede toekomst willen veiligstellen.


Lidmaatschap

Cover

Wanneer u lid wilt worden van NIPPON INU kunt u een e-mail naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. sturen. Als lid zult u vier maal per jaar ons clubmagazine thuisgestuurd krijgen, met daarin veel informatie over onze rassen, verhalen van onze leden en interessante artikelen.

U kunt meedoen aan de activiteiten of lezingen die de NIPPON INU gaat organiseren met een ledenkorting of wellicht zelfs gratis, afhankelijk van de activiteit.

Bij registratie op onze website hebben leden toegang tot webpagina's die alleen maar zichtbaar zijn voor leden. Dit zijn onder andere pagina's met nieuw binnen gekomen gezondheidsuitslagen, alle al uitgegeven clubmagazines, etc.