3 mei 2014, Dogcenter Zaltbommel, Jan Stuversdreef 4, 5315 NZ Kerkwijk, Hal 2. van 10.00 uur tot ongeveer 17.00 uur.

Na het enorme succes van onze workshop van vorig jaar en mede op verzoek van de toenmalige cursisten organiseren wij op 3 mei 2014 wederom de workshop Exterieur en Bewegingsleer.
Naast de liefhebbers en beginnende fokkers hebben ook de fokkers, die al veel ervaring hadden, veel geleerd tijdens de vorige workshop.

Bent u fokker, wilt u misschien in de toekomst gaan fokken, wilt u zich kynologisch gezien verder ontwikkelen, of wilt u gewoon begrijpen wat er op het keurverslag van uw hond staat aan opmerkingen? Schrijf dan in.

[notice class="attention"]Inschrijven is niet meer mogelijk
[/notice]

Uw aanmelding is definitief als de Nippon Inu het inschrijfgeld heeft ontvangen op rekening 171517458 tnv NIPPON INU te Maren-Kessel. Voor buitenlandse betalingen: BIC RABONL2U - IBAN  NL45RABO0171517458.


Op deze workshop leert u onder andere:

-hoe u bouw en gangwerk kunt beoordelen;
-uw eigen honden of een toekomstige dekreu te beoordelen, wat de sterke en minder sterke punten zijn;
-hoe u een reu kiest die wat bouw en kenmerken betreft past bij uw teef.

Onze voorzitter Mw. A. Wijnsouw, erkend keurmeester, kan dit op duidelijke en humorvolle wijze overbrengen. De ochtend zal bestaan uit theorie lessen en 's middags wordt u zelf uitgedaagd om aan de hand van aanwezige honden een keurverslag te maken.

Wilt u deelnemen?
Het inschrijfgeld voor leden is € 12.50, voor niet-leden is dat € 25.00. Hier zit een aantal consumpties bij inbegrepen. In de middag zal er een lunchpauze zijn. U kunt bij uw inschrijving aangeven of u ook een lunch wilt gebruiken. (€ 8.50)

Honden voor het praktijkgedeelte
Natuurlijk zijn er een aantal honden nodig om het praktijkgedeelte te kunnen uitvoeren. Het zou fijn zijn als u in de gelegenheid bent om een hond mee te nemen. U kunt dit aangeven op het inschrijfformulier. Wij nemen dan tegen eind april contact met u op om door te geven of het nodig is om uw hond mee te nemen.

Het bestuur hoopt dat deze gelegenheid om meer kennis te vergaren zeker aangegrepen gaat worden door onze clubfokkers, maar iedereen is welkom!

P1080111kl