Zaterdag 16 februari 2013
‘Dogcenter Zaltbommel’ te kerkwijk, Hal 1.
Adres: Jan Stuversdreef 4, 5315 NZ Kerkwijk (gemeente Zaltbommel), 0418-514551 / 06-53772075

[notice class="attention"]Er zijn 42 honden ingeschreven.
Inschrijven is niet meer mogelijk maar u bent als bezoeker van harte welkom.[/notice]

Wij hopen u allemaal te kunnen begroeten op deze gezellige dag. Het is een uitgelezen kans voor eigenaren om de fokker van uw hond weer te zien en kennis te maken met zowel  de nestgenootjes van uw hond als de eigenaren daarvan.

De keurmeesters zullen uw hond op een hele informele en ongedwongen manier beoordelen.
Zij maken een keurverslag van uw hond en kiezen in elke categorie de ‘leukste’ hond.

U krijgt het keurverslag met de bevindingen van de keurmeester, een aandenken van de NIPPON INU en een aardigheid voor de hond.

Naast dit alles is onze Jonge Honden Dag natuurlijk een gezellige samenkomst van Japanse rashonden, waar u veel andere rasliefhebbers treft. Dit is voor jonge honden zeer leerzaam, en wellicht zelfs ook voor u.

 

Nestenparade
We hopen zoveel mogelijk complete nesten te vormen zodat het straks één groot weerzien zal worden van nestgenootjes en ouderdieren van uw pup. Wij willen namelijk tijdens dit evenement ook graag een Nestenparade organiseren. Om dit te realiseren vragen  wij aan de fokkers om dit evenement extra te promoten bij de kopers van hun honden, welke geboren zijn tussen 15-02-2011 en 16-11-2012.

Let op: In verband met het stimuleren van de deelneming van de fokkers aan de ‘nestenparade’ is er voor de ouderdieren van de fokkers  geen inschrijfgeld verschuldigd.

 

Keurmeester:
Dhr. Piet Roosenboom (BE)

 

Tombola:
Tijdens deze Jonge Honden Dag willen wij een tombola gaan organiseren. De opbrengst van deze tombola zal gebruikt worden voor DNA onderzoek naar erfelijke oogafwijkingen. Mocht u ongebruikte (honden)artikelen hebben, waarvan u denkt deze toch nooit te gaan gebruiken, gooit u ze dan alstublieft niet weg, maar denk aan ons. U kunt deze spullen op de dag zelf meenemen en afgeven  bij de clubwinkel.

 

Benching
In de locatie is geen benching aanwezig. Wij raden u aan zelf een bench mee te nemen, zeker voor honden, die na het vele spelen met de andere honden wel even een rustplekje kunnen gebruiken is een bench een fijne rustplek en u hoeft niet continu op uw hond te letten. Daarnaast adviseren wij u een drinkbak voor de hond mee te nemen.

 

Adverteren
Voor fokkers en andere belangstellenden bestaat de mogelijkheid te adverteren in de catalogus tegen zeer scherpe tarieven. Informatie over de tarieven kunt u verkrijgen bij de penningmeester, Patrick Dekkers Advertenties kunt u aanleveren bij de secretaris, Irma Jansen


Heeft u vragen en/of wenst u meer informatie over dit evenement? Aarzel dan niet en mail uw vraag naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.. U kunt ook bellen naar: 085-7732101.


Vanaf  9.00 uur bent u welkom in het Dogcenter, de keuringen beginnen om 10.00 uur. 
Wij hopen op uw  sportieve deelname om er een geslaagd evenement van te maken. Tot ziens op zaterdag 16 februari 2013 te Kerkwijk.

Onze Jongehondendag wordt gesponsord door:

IPN