Wij helpen bij herplaatsing van raszuivere honden die in het bezit zijn van een FCI stamboom.
Op dit moment wordt er een Shiba ter herplaatsing aangeboden:

Om u aan te melden als geïnteresseerde voor een herplaatser kunt u contact opnemen met Annette Wijnsouw

Met hulp van NIPPON INU zijn deze honden succesvol herplaatst.


U wilt uw hond herplaatsen?

HIER kunt u uw hond aanmelden voor herplaatsing.

De beslissing om afstand te gaan doen van een hond is een zware. Het is daarom zeer belangrijk te weten dat de hond die ter adoptie afgestaan wordt erg goed terecht gaat komen.
NIPPON INU probeert Akita’s, American Akita’s, Kishu’s of Shiba’s waar men afstand van wil doen onder de aandacht te brengen bij de echte liefhebbers, en probeert een zo goed mogelijke “match” tot stand te brengen met een nieuwe eigenaar.

Mocht u een volwassen Akita, American Akita, Kishu of Shiba (vanaf 9 maanden) een thuis willen bieden, dan kunt u zich aanmelden bij onze vereniging. Zo gauw er een hond aangeboden wordt die aan uw eisen voldoet, zullen wij contact met u opnemen.

Wilt u uw hond ter herplaatsing aanbieden kunnen wij u aanraden allereerst contact op te nemen met de fokker van uw hond. Het is heel goed mogelijk dat bij de fokker mensen bekend zijn die juist op zoek zijn naar een oudere hond. Het zal door de fokker ook enorm gewaardeerd worden dat u contact opneemt, en deze zal u met raad en daad bij kunnen staan.

Daarnaast kunt u uw hond bij NIPPON INU aanmelden als herplaatser. Wij zullen proberen zo veel mogelijk rasliefhebbers op de hoogte te brengen van het feit dat uw hond een nieuw thuis zoekt, en u in contact proberen te brengen met de personen die het beste bij uw hond passen.

Voor leden van NIPPON INU is deze dienst gratis, en ook dierenasiels kunnen gratis onze hulp inroepen. Voor niet-leden van onze vereniging vragen wij een eenmalige bijdrage van € 25.00. 

Voor meer informatie, of om u aan te melden als geïnteresseerde voor een herplaatser kunt u contact opnemen met onze contactpersoon.

 
Met hulp van de NIPPON INU zijn herplaatst:

2021

Shiba reu Bono
Bono

American Akita teef Laya
Laya


2020

Shiba reu Ichi
Ichi2

Akita reu Kenzo
Kenzo3

American Akita teef Caya
Caya2

American Akita reu Kairo
Kairo

Shiba reu Kuma
Kuma4


2019

Shiba reu Lucky
Lucky

American Akita Hertog
hertog

Shiba reu Miko
Miko2

Shiba teef Kuma
Kuma3

Shiba reu Kenji
Kenji4

Shiba reu Kenzo
Kenzo

American Akita Lily
Lily

 

Disclaimer

NIPPON INU heeft een herplaatsingbeleid en bemiddelt bij herplaatsing van honden met stamboom. Voor de juistheid en/of volledigheid van de aangeboden informatie kan NIPPON INU niet instaan en kan tevens niet aangerekend worden op de hoogte te zijn van mogelijke problemen bij de herplaatser, welke zich kunnen uiten in ongewenst of gevaarlijk c.q. agressief gedrag. NIPPON INU kan ook op geen enkele wijze aansprakelijk gesteld worden voor geleden schade of verlies of in niet-materiële zin ten gevolge van het in huis nemen van honden aangeboden op de website, in het clubblad of op welke manier dan ook.

De vraagprijs voor een herplaatser mag maximaal € 250,- zijn en bemiddeling voor niet-leden kost € 25,-.