Een hele speciale afsluiter van het Nippon Inu jubileumjaar: een wandeling in het meest "Hollandse" stukje Nederland met boottocht!

Molen

Inschrijven is niet meer mogelijk

Volwassenen:
Leden: € 3,00, niet-leden: € 6,00 p/p.
Kinderen van 4-12 jaar:
Leden: €1,50, niet-leden: € 3,00

Nergens ter wereld staan zoveel molens bij elkaar als in het authentieke polderlandschap van Kinderdijk, ze staan bekend als Nederlands icoon. Het unieke karakter van het Kinderdijkse molencomplex werd sinds 1997 onderstreept door vermelding op de prestigieuze UNESCO Werelderfgoedlijst. 

Wandeling: We gaan in 2 groepen op pad, een groep met honden die los kunnen lopen (100 % betrouwbaar, ook in gedrag naar andere honden) en een groep aangelijnde honden. 
Langs de Molenkade en op het natuurpad moeten honden aangelijnd blijven, maar aan het einde van de Molenkade is een uitgestrekt grasland aan het water, waar de loslopers hun hart kunnen ophalen.
De wandeling is exclusief het losloopdeel ongeveer 5 kilometer. Wij zorgen voor drinken en een snackje voor onderweg. Zorgt u voor drinken voor de hond?

Boot

Boottocht: Na de wandeling volgt nog een boottocht van ongeveer een half uur. Vanuit de boot, die voor Nippon Inu gereserveerd is, kunt u nog meer molens van heel dichtbij bewonderen.

Foto's:
Halverwege pauzeren we gezamenlijk bij de Museummolen "Blokker", waar elk gezin en hun hond(en) op de foto worden gezet met deze prachtige molen als achtergrond.

Parkeren: U kunt gratis parkeren op het parkeerterrein tegenover de Molenstraat nr. 94, Kinderdijk.

Klomp

Aanmelden: Vanuit het parkeerterrein vertrekt u met het IHC logo in de rug, omhoog het parkeerterrein af. U slaat links af en ongeveer 500 meter verder is rechts af de ingang van de Molenkade. Adres: Nederwaard 1, Kinderdijk.
De afslag is niet te missen, u ziet daar een grote klomp op de stoep staan. 
Meteen links is een klein parkeerterrein waar u zich kunt aanmelden bij Nippon Inu medewerkers die duidelijk herkenbaar zullen zijn. Hier krijgt u uw drinken, snack en lekkers voor de hond overhandigd en kunt u afrekenen.
Het zou fijn zijn als u gepast geld mee zou kunnen nemen.

Verzamelen: Als u zich aangemeld heeft loopt u richting het bezoekerscentrum. Links ziet u een straatje met een taluud van gras. Hier kunt u zich verzamelen tot er vertrokken wordt.

Vertrek: Wij vertrekken om 13.00 uur. Neem ruim de tijd om van het parkeerterrein naar het aanmeldpunt te lopen, u aan te melden en nog even te babbelen voor vertrek.

Een week voor de wandeling wordt aan alle ingeschreven wandelaars de instructies nogmaals doorgemaild.
Wij zien er naar uit om u te ontvangen en hopen samen met u een geweldige middag te beleven. 
Heel graag tot dan!

Molens