Locatie: Rhedense Renvereniging SWIFT, Biljoen 14, 6883 JH Velp
Aanvang: 10.00 uur

We gaan weer de renbaan op! 
Op 22 oktober aanstaande is de renbaan van renvereniging SWIFT in Velp weer voor ons gereserveerd om de honden te laten rennen.

Bij het rennen op de renbaan wordt een kunsthaas voortgetrokken over een renbaan, waarbij het puur gaat om de snelheid.
Volwassen honden lopen een volledige baan, voor de jonge honden en veteranen is de afstand korter.

Coursing 2 2017

>    DE INSCHRIJVING IS GESLOTEN als u op de reservelijst wilt komen te staan kunt u mailen naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

Helaas kunnen wij dit jaar niet coursen, die mogelijkheid kan Swift ons niet bieden vanwege gebrek aan vrijwilligers. 
We gaan op deze dag daarom twee keer rennen, en de snelste tijd van de twee telt voor de competitie. Beginners kunnen de eerste keer even leren hoe het moet, en de tweede keer knallen! Er zijn natuurlijk weer mooie prijzen te verdienen.
 
Het terrein is volledig omheind. Alleen de honden die aan de beurt zijn, zullen op het parcours los van de lijn zijn. "Weglopers" kunt u dus met een gerust hart mee laten doen. 
Wel is het belangrijk dat de ingeschreven honden zich niet fixeren op andere honden en niet bewust een machtsstrijd met andere honden op gaan zoeken mochten ze richting het terras lopen waar de andere honden zijn. 
 
Inschrijven is mogelijk in de volgende klassen:
- 5-12 maanden
- 12-15 maanden
- 15 maanden en ouder
- Kampioensklasse (Voor honden die op een vorige coursingdag een onderdeel in de klasse 15 maanden en ouder gewonnen hebben.)
- Veteranenklasse (vanaf 10 jaar)

Inschrijfgeld voor leden: € 6,00 / hond en € 4,00 / pup van 5-12 maanden.
Inschrijfgeld voor niet-leden: € 12,00 / hond - € 8,00 / pup van 5-12 maanden

Denk nou niet: MIJN HOND DOET DAT NIET!
Natuurlijk zullen er honden zijn die er helemaal niets aan vinden. Maar er zijn ook honden waarvan men het niet verwacht, die toch enthousiast achter de kunstprooi aan rennen. Op onze coursingdag kunt u uw hond kennis laten maken met de sport en het eens uitproberen. Natuurlijk zullen we een geweldig gezellige dag beleven!

Elke winnaar van een leeftijdscategorie per ras wint een mooie prijs!

Locatie:
RWR SWIFT, Biljoen 14, 6883 JH Velp
Aanvang: 10.00 uur

Wilt u meer informatie over dit evenement, mail dan naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..