Locatie:
Dogcenter Zaltbommel, Jan Stuversdreef 4, Kerkwijk
Tijd: 10.00 uur - 16.30 uur

VOL! De inschrijving is gesloten
U kunt zich op de reservelijst laten plaatsen voor het geval er een plekje vrij komt, mail dan naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Bent u fokker, wilt u misschien in de toekomst gaan fokken of wilt u zich gewoon kynologisch gezien verder ontwikkelen? Schrijf dan in voor een gezellige en leerzame dag!
In 2013 en 2014 heeft Nippon Inu al workshops Exterieur & Bewegingsleer gegeven. Naast de liefhebbers en beginnende fokkers, hebben ook de fokkers die al veel ervaring hadden veel geleerd tijdens deze vorige workshops.

Tijdens deze workshop leert u onder andere:

- de rastypische bouw van onze Japanse honden
- hoe u bouw en gangwerk kunt beoordelen;
- uw eigen honden of een toekomstige dekreu te beoordelen, wat de sterke en minder sterke punten zijn;
- hoe u een reu kiest die wat bouw en kenmerken betreft past bij uw teef.

Onze voorzitter Mw. A. Wijnsouw, erkend keurmeester, kan dit op duidelijke en humorvolle wijze overbrengen. De ochtend zal bestaan uit theorie lessen en 's middags wordt u zelf uitgedaagd om de aanwezige honden te beoordelen.

Inschrijfgeld

Het inschrijfgeld voor leden is € 12.50, voor niet-leden is dat € 25.00. Hier zit koffie/thee in de ochtend en middag bij inbegrepen. Tussen de middag zal er een lunchpauze zijn. U kunt bij uw inschrijving aangeven of u ook een lunch wilt gebruiken. (€ 9.50)

Het bestuur hoopt dat deze gelegenheid om meer kennis te vergaren zeker aangegrepen gaat worden door onze aangesloten of toekomstige fokkers, maar iedereen is welkom!

Uw aanmelding is definitief als de Nippon Inu het inschrijfgeld heeft ontvangen op rekening IBAN  NL45RABO0171517458 t.n.v. NIPPON INU te Oss. 
Voor buitenlandse betalingen: BIC RABONL2U.

Honden voor het praktijkgedeelte

Natuurlijk zijn er een aantal honden nodig om het praktijkgedeelte te kunnen uitvoeren. Het zou fijn zijn als u in de gelegenheid bent om een hond mee te nemen. U kunt dit aangeven op het inschrijfformulier. Wij nemen dan ruim van tevoren contact met u op om door te geven of het nodig is om uw hond mee te nemen.

Het bestuur hoopt dat deze gelegenheid om meer kennis te vergaren zeker aangegrepen gaat worden door onze clubfokkers, maar iedereen is welkom!

P1080111kl