Fokkerslijst

Hieronder vindt u al onze clubfokkers. U kunt de fokkers per ras selecteren door hierboven op het door u gewenste ras te klikken.

Bent u fokker en wilt u zich aanmelden voor de fokkerslijst? Mail dan naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Disclaimer

NIPPON INU bemiddelt tussen fokkers en leden dan wel niet-leden voor wat betreft ras- en pup informatie. Voor de juistheid en volledigheid van de informatie is NIPPON INU afhankelijk van de betrokkenen. Het gebruik maken van de door NIPPON INU verstrekte informatie geschiedt op vrijwillige basis. Aangeboden pups zijn in principe gefokt volgens de eisen die het fokbeleid van  NIPPON INU aan de fokkers van NIPPON INU stelt, toch is dit geen garantie op het achterwege blijven van een mogelijk optreden van (erfelijke) gebreken dan wel andere aandoeningen bij de pups. NIPPON INU is op geen enkele wijze aansprakelijk voor geleden schade in materiële of niet-materiële zin tengevolge van de door NIPPON INU aangeboden informatie op de website, in het clubblad of op welke manier dan ook.