Wanneer u lid wilt worden van onze verenging kunt u ons een mail sturen naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

Het lidmaatschap van onze vereniging is natuurlijk ook een orgineel cadeau, cadeaubonnen zijn verkrijgbaar via onze clubwinkel.

Als lid zult u vier maal per jaar ons clubmagazine thuisgestuurd krijgen, met daarin veel informatie over onze rassen, verhalen van onze leden en interessante artikelen. U kunt meedoen aan de activiteiten of lezingen die de NIPPON INU gaat organiseren met een ledenkorting of wellicht zelfs gratis, afhankelijk van de activiteit.
Bij registratie op onze website hebben leden toegang tot webpagina's die alleen maar zichtbaar zijn voor leden. Dit zijn onder andere pagina's met gezondheidsuitslagen, volledige tentoonstellingsuitslagen, alle al uitgegeven clubmagazines, etc.

De jaarlijkse contributie voor lidmaatschap van NIPPON INU bedraagt:

  • € 30,00 voor het hoofdlid. De contributie voor buitenlandse hoofdleden is € 40,00.
  • € 5,00 vrijwillige bijdrage voor onderzoek naar de auto-immuunziektes SA en VKH en overige gezondheidsonderzoeken.
  • € 10,00 voor het gezinslid (2de, 3de etc. lidmaatschap op hetzelfde adres, zonder clubmagazine).
  • Geen entreekosten.

Als u na 31 maart lid wordt, betaalt u voor het lopende verenigingsjaar een evenredig deel van de jaarlijkse contributie, teruggerekend naar kwartalen, met inbegrip van het kwartaal waarin u lid wordt, mits u gelijktijdig de jaarcontributie voor het volgende verenigingsjaar betaalt. Na betaling bent u aspirant lid en wordt uw lidmaatschapsaanvraag in behandeling genomen.

De contributie is over te maken op rekening NL45 RABO 0171 5174 58 t.n.v. NIPPON INU te Oss onder vermelding van de naam van de persoon voor wie het lidmaatschap is. Voor internationale betalingen: BIC RABONL2U 

Wij zien uw aanmelding voor het lidmaatschap van harte tegemoet. Mocht u meer informatie willen kunt u contact opnemen met Marcel Maassen

banner-rassen2